2011..dag 5

Ja då var det nytt år och man ska lära sig skriva 2011……det tar alltid några månader innan jag kommer in i det! Nyårsafton firades lugnt och stilla hemma..bara husse ,jag och 11 vovvar!!! Varken Enya eller Chilli bryr sig ett dugg om smällare,raketer och bomber,utan det sover som inget hade hänt…….och puppasinerna är ju fortf,döva tack o lov!!!
Idag har vi haft ett underbart soligt väder och + 2……..vilket innebar att det börjat töa så det är isbanor och halt överallt…….hade gett varsom helst för ett par spikskor!! Jag går INTE ut i foppatofflorna ..det kan jag lova!! haha
Chilli har börjat mer o mer att gå ur lådan och lägga sig utanför när puppisarna är mätta och sover…!! Likaså har hon självmant ökat på våra små promenader idag…….hon tog sikte mot stigen som leder ner mot havet i em………men den lätta gick jag inte på.det får minsann vänta några veckor till…….lite dålig i magen har hon varit, så hon har väckt mig både inatt och igår natt och behövt gå ut…….imorse vaknade jag av att det luktade !!!! Jo då……hon hade lagt en lösare hög på tidningen,där mina våta skor står……..missat dom med 1 cm……snyggt jobbat va?? Vägde valparna igår (dygn 4) och alla vägde mer än sin födelsevikt!
Idag fällde jag ihop den fruktansvärda gästsängen och inatt ska jag äntligen få sova i min egen säng i sovrummet där vi har svalt och skönt……..i valprummet ligger tempen på + 25 !!!pfffffffff så även med bara ett tunnt lakan, har jag vaknat stup i kvarten av att jag håller på att smälta bort…….inte undra på att man blivit förkyld ovanpå allt åxå!!!
Valparna mår förträffligt bra alla 9………nu går det fort, man ser för varje gång man kommer in hur dom växer……nu har maten kommit igång ordentligt på Chilli så dom äter,sover och är knäpptysta! Ja om inte nån kommer på efterkälken till baren…….då kan det protesteras högljutt!!! särskilt av ett par av dom….nämner inga namn, så har jag inget sagt! haha……man märker redan vilka som det är mer humör i…..allt antecknas för att jag ska kunna följa upp varje valp vartefter veckorna går och para ihop rätt valp med rätt köpare…..
Idag har jag 2 tikar som inte är tingade så är ni sugna så hör av er!!
Kan inte klockan bli 22 så jag kan få gå och lägga mig ???
Kram!!!