Alla goda ting är TRE………

Idag TRE veckor sen jag fimpade..och det går fortfarande jätte bra!! (jätte stolt över mig själv..hihi)

Och igår blev det storslam för TRE av mina vovvar…..Växjö Int utställning där Gizmo på sin tredje utställning blev BIR valp igen….Smilla debuterade i unghundsklass och fick CK ,R-CACIB och 2 bästa tik……..slagen av Chilli som blev BIR…….så det var en heldag må jag säga och man var lite stolt!……särskilt när man innan stått och sett hur domaren hivade iväg tvåor och släta ettor så det stod härliga tid till alla raserna innan i ringen……av 14 Puli fick visst bara 4 CK och då var det även Championhundar som blev utan.??……Diezel fick idag en 2a i bruksklass ( fick inte läst hans kritik, men Åsa sa det var hennes fel….?? )

Vi stannade inte till finalerna på em…….vi var ganska trötta efter en lång fredag….sen kväll hos vår “filial” och upp tidigt lördag……Stort Tack och Kram till Per,Gunilla,Terra och Fame för gästfriheten och god mat o dryck dagarna 2…….som alltid lika kul att komma upp och träffa er……ge en stor kram till “farfar” åxå……

Nu ska vi ge oss ut på en härlig söndagspromenad i solen…..vindstilla + 6!

Ha det gött……..kramiz!!!

1 kommentar till “Alla goda ting är TRE………

  1. Jättegrattis till tjejerna & Gizmo 🙂 Jag hittade inte er när jag skulle bege mig, men vi ses ju snart igen 🙂 Diezels kritik var inte dålig, och som vanligt kan jag inte förstå varför det blir 2:a med den kritiken 🙁 Enda jag kan komma på denna gången var att jag inte fick honom att ställa upp sig, vilket står i kritiken, och därför tror jag att det var mitt fel 🙂 Mailar över kritiken så kan du läsa den. Kramis

Kommentering stängd.