Äntligen har “flocken” anlänt…….

Idag på dygn 64 kom så äntligen puppasinerna………efter en lite orolig natt och dag så gick vattnet kl 16,30

och första valpen kom kl 18,00 sen kom dom på löpande band med ca,30 min emellan………när 8 valpar var födda så la Chilli sig tillrätta och började pyssla med valparna och jag var helt klar över att hon var klar……..efter 1,5 timme fick hon krystvärkar igen och klockan 00,15 kom det en valp till…… pigg som en liten mört…….okej då kom eftersläntaren tänkte jag, men hon hade en brorsa i släptåg som anlände 15 minuter efter….. lika pigg han…….sen dess har det varit lugnt och Chilli är helt super duktig att pyssla med sina 10 små puppasiner ! Fördelningen blev min vana trogen………(ja förutom Enyas kullar förstås ) 6 flickor och 4 pojkar……alla med ett sjuhelsickes humör redan……..hahaha!

Nu är klockan 02,30 och jag är inne på min tredje vakna natt….(tur man har vanan från sitt jobb) men jag skulle kunna ge vad som helst nu för en dusch och min egen säng…….men jag stannar här inatt och håller koll på Familjen RockaBilly…..
Till er alla som tingat en valp!!……..jag kommer att höra av mig i veckan när lugnet infunnit sig i valplådan!!
ha det så bra så länge och Stort Tack till alla er som gjorde mig sällskap på Facebook inatt och alla gulliga kommentarer och Grattisar!! KRAMIZ på er……..Annette,Chilli och Puppisarna

4 kommentarer till “Äntligen har “flocken” anlänt…….

  1. GRATTISAR till “småttingarna”, och vad många det blev! Dom är ju så ljuvliga….

  2. GRATTIS till tillökningen! Lite kul att två kom på min födelsedag(hihihi)! Tack för grattiset :). Hoppas min favvotjej sköter om sina guldklimpar. Kram från lilla mig

Kommentering stängd.