Årets sista……

utställning för vår del avklarades igår……..det var SBK Skåne som hade sin årliga kalla och skitiga ridhus utställning i Åstorp…..men alltid mkt folk och vovvar och god mat att köpa och varm glögg……… så man glömmer från år till år hur kallt det är och anmäler iallafall……….hahaha
Det var 4 bovvar anmälda……..”lille” Gizmo var som vanligt ensam i valpklass och tog sitt 4 BIR på 4 utställningar…..med jätte fin kritik! Kul är det att på 4 utställningar i valpklass i år med 4 olika domare har det gått en röd tråd…..mkt bra huvud,kropp och päls!! så det kan han skryta med att han har………..haha! Han är så cool när vi är iväg….ligger fint i sin bur, hälsar glatt på alla han möter 2bent som 4 bent …….nu är han ju inne i riktiga slyngelåldern åxå…..vill gärna hoppa och studsa och skulle lägga sig ner och busa med domaren i ringen……men han charmade till sig ett BIR igen…….Nu får han växa i sin gängliga kropp under vintern så får vi se hur han ser ut till Malmö Int i mars…….Diezel fick en slät etta idag i bruksklass…..hade han bara tyckte det var lite roligare att visa upp sig hade han fått certet……attans!!!! övrig kritik var bra!

Chilli visade upp sig SNABBT…..sen skulle hon äta malen hästskit som hon letade efter i sågspånen och när domaren skulle titta på tänderna,blev han full med sågspån om händerna……..haha Jag fick be om ursäkt för hennes totala ointresse av domare och mig……men domaren var förstående….inte det allra bästa stället att ha hundutställningar på, där det finns hästskit sa han !! haha…….
men han tyckte ändå hon var en utmärkt Champion!! och fick sitt CK och BIR…..
Jag hade jobbatt extra natten mellan fredag/lördag för en kollega som skulle till DK på hundutställning, hade totalt hjärnsläpp när jag tog på mig det……jag hade ju åxå anmält till utst, men det var bara att snabbt åka hem, slänga på sig nya kläder och iväg till Åstorp…..så när vi fick höra att det var 35 st hundar som skulle exteriörbeskrivas av 3 domare efter bedömmningarna var klara och innan finalerna………så beslöt jag att köra hem och försöka få några timmars sömn innan vi skulle på 18 års kalas ……..
jag stupade isäng kl 23 och vaknade 9,30 imorse……..då hade husse fixat morgonrutinerna och tjejerna sov gott och jag bara kunde drälla omkring i mysdressen…….Nice!!! fler såna mornar Tack!!!
På onsdag gör vi ett ultraljud på Chilli för att veta exakt…..dygn 30 ! Det ska bli spännande……..iofs tror jag hon är dräktig med alla konstiga saker hon fått för sig……men jag vill veta!!! haha
Nu blir det en promenad i regnet……..
Kramiz