Arg…………

Ja det är inte ofta jag blir arg men igårkväll blev jag riktigt f-bannad på Yoggi……….som 100 m efter start slog i galopp helt omotiverat och så var den chansen att ta sig till Derbyfinalen borta………..djäkla trams häst…….men efter att ha sovit på saken så är jag inte längre arg på honom för han är faktiskt en häst …….och djur ska man inte bli arg på…..nu är det upp till människorna runt honom att försöka komma på varför han galopperar emellanåt när det är tävlingar………..stress? fel utstyrsel? barfota eller med skor? ja listan kan göras lång……..bara att ta nya tag……..för kapaciteten finns att springa fort hos den här killen…………så är han ju så charmig så man kan inte bli arg på honom långa stunder……………hahaha.

Det märks att det börjar gå mot höst nu……..full storm ,regn och sol omvartannat……….hundarna börjar piggna till mer o mer…………..för en stund sedan fick Chilli ett bouvierryck i trädgården………..tur att inte husse var hemma,då hon racade upp på vallen så barkmyllan for som prokjektiler ……..ett ställe hon mycket väl vet om att hon inte får beträda sen husse tagit bort en massa buskar,ogräs och lagt 20 säckar barkmylla på………..så det var bara att ta fram krattan för matte……….

Nu ska dom få varsin cykelrunda…….sen bär det iväg till “dagis” ett par dagar……….det 2 benta ska söderöver och lapa sol ,ta en paraplydrink (eller 2?) umgås med goa vänner och självklart besöka travbanan….fram med sommarstassen igen…….

ha det…….

1 kommentar till “Arg…………

  1. Synd på Yoggi! Lyllosar ni är som ska söderut, gott det lät 🙂 Ha det så bra! kram

Kommentering stängd.