Back in town……….

ja då var man hemma igen efter 3 härliga dagar i Holland (vårt andra hemland känns det som….vi stortrivs i Holland och det är alltid lika roligt att komma ner och träffa dessa underbara och gästfria Holländare ) Vi körde hemifrån i lördagsmorse kl 6 och efter OTALIGA mil vägarbeten i Tyskland med 60-80 km i timmen ( varför är det alltid vägarbeten på tyska mototvägar året runt??? och låååååååååånga)  ankom vi Wolvega strax söder om Gronningen kl 16 på em………då hade det ösregnat något fruktansvärt sista timmen så det gick inte att köra fortare än 70-80 km………..husse checkade in på hotellet meddans jag skulle rasta Chilli………på 5 minuter var både hon och jag dyngsura så det blev en varm dusch och torra kläder innan vi skulle bege oss till travbanan och kvällens festligheter……..och det var den flottaste travbana vi någonson besökt….totohallen….liknade mest ett disco/nattklubb och restaurangen ska vi inte tala om……..och överallt var Chilli välkommen hon åxå! vi käkade en buffé som inte var billig och inte var speciellt god………men en del gick att äta iallafall……..hahaha!!! (maten i Holland är inte tip top )

det blev hotellet direkt efter tävlingarna var slut,även om det vankades live musik och dans hela natten…….nu var vi jätte trötta alla tre…….söndagmorgon sken solen från klarblå himmel och efter frukost och utcheckning begav vi oss dom 15 milen söderöver mot Renkum där Horatio bor…….det blev kärt återseende vill jag lova……….han fullkomligt “våldtog” både mig och husse av glädje och av att vi luktade Chilli förstås………efter en kopp kaffe och lite tjattrande hämtade jag Chilli och släppte ut henne i trädgården där Horatio väntade och efter ca 5 min puss puss och snus snus så parade dom sig !!! 30 min hängning…………

eftermiddagen blev det en lång promenad i samhället, incheckning på hotellet och 5 min på lilla visaren hann vi med innan det var dags att köra tillbaka till Ron och Stephie ………det blev en del glas rött, underbar god middag och trevlig kväll med mycket bouviersnack……….det tog inte många minuter efter jag lagt mig på kudden förrän jag slocknade och sov som en gris ända till klockan 8…….uj nu blev det lite brådis……….vi skulle vara tillbaka för en parning till kl 9 för kl 10 skulle Stephie iväg på jobb och då hade vi fått vänta ända tills kvällen men eftersom parning nummer 1 gick så bra, bestämde vi att ta en parning på morgonen och sen ställa kosan hemåt redan på måndagen………..

vi hann både duscha,äta frukost, checka ut och rasta Chilli till 9……….(nu låg hotellet bara 5 km bort) och när vi släppte ihop hundarna så sa det Pang Bom så satt dom fast…………i 40 min!!  sen var det bara att hoppa in i bilen, sätta på GPS och trycka på knappen “kör hem”…………….solen sken även idag och det var ovanligt lite trafik så resan hem gick bra även om det var dessa för-b vägarbeten även på norrgående körbanor…………..

Nu är det bara att vänta och se om det ploppar ut små jultomtar och julänglar i julhelgen…………spännande!!!

Ha det bäst! / Kram

3 kommentarer till “Back in town……….

  1. Tjenixen!
    Ser med spänning fram mot Chilli-barn! Hon är ju “min tjej”, hahaha. Ses vi i Växjö? 5 bovvar anmälda, och det är första gången jag ställer Diezel inomhus sen han var på Malmö-valp & levde monster, så det ska bli intressant…. Kramis från oss

Kommentering stängd.