Då kör vi igen…….

…..efter att min Blogg varit oåtkomlig i 5 dagar,går det nu att komma in och skriva igen? Likaså har inte kommentarerna kommit mig tilhanda på jätte länge har jag förstått…….märkligt!!??

Senaste updates från dom 8 små puppasinerna som flyttat hemifrån, är bara positiva!!! Tydligen går det sååååå bra och dom är duktiga,lättlärda, nästan rumsrena (en del) sover bra och ja………super verkar det som! Det glädjer mig oerhört mycket!!! Här hemma går allt bra med lilla Vera åxå…….en riktigt duktig tjej på alla vis, om än fr hon ju som alla valpar sina tosseryck………särskilt kvällstid, hahaha……igår vad hon och fick 12 v sprutan och blev bjuden på sin första köttbulle….det smakade mera! Vi tränar bilkåkning bak i buren……..något som hon ännu inte är riktigt bekväm med (där brås hon nog på Chilli, som var jätte jobbig med bilåkning första halvåret……..sen vände det och sen dess kan Chilli bo i bilen om hon fått………) Vera får ligga där ute i buren, med märgben och vänja sig en stund varje dag………promenader gillar hon skarpt……och väjer inte för hundar och människor vi möter………hon ska hälsa på ALLA, men rullatorer är lite läskigt när dom rör på sig……står dom bara still ,undersöker hon ordentligt……..det blir även lite utflykter till ICAs parkering med folk,kundvagnar,bilar och liv o rörelse……..så det ska nog bli “hund” av lilla Vera åxå…….hahaha
Efter ett långt vinteruppehåll (2,5 månad) och en kastration är nu Yoggi färdig för att äntra travovalen igen……..Han anmäls till Halmstad 28/3 !!! Det ska bli spännande!
Kuse tränar på som han ska och växer så det knakar…humör har han åxå……..så det bådar gott!!!
I lördags var det Malmö Int,…årets första utställning för oss och jag hade anmält Gizmo i juniorklass och Smilla i unghundsklass………Tyvärr hade Gizmo inte hunnit få sin 1 årsvaccin (han fyllde 4 dagar innan) så han blev portad och fick inte komma in……..där fanns 2 veterinärer på plats och ingen kunde ge honom en spruta……dåligt! Betala jouravgift på djursjukhuset + vaccin hade kostat 1000:- så det fick vara! Han kommer igen……..
Smilla fick very good, hon var ensam tik…….men fick inget CK! Men bra kritik………Hon är ju inte 2 år fyllda än…….Tusen Tack till Husse Christian som alltid ställer upp och kommer med Smilla!!
Idag verkar det bli en solig fin dag ….kanske skulle passa på att bada Chilli…….stort behov,vill jag lova!!!!
ha det bäst……..

4 kommentarer till “Då kör vi igen…….

  1. Jag har säkert minst 10 såna IKEA kassar Marie………..köper hellre en sån en pappkassar!!
    dom är jätte bra till mkt……….men som hundväska inte prövad än..hahaha

  2. Håller med föregående skrivare.Ska du ha henne i en väska så kan du köpa en på Ikea en sådan där stor blå med gula handtag.Dolores var på 28:de dygnet räknat från första parning när vi gjorde ultraljud.Jag tror det var du som frågade om det i min blogg.
    Hare bra Marie

  3. Det blir skogen åxå…var så säker! ( långt att åka till en stor skog bara…)
    sån stor handväska har jag inte…….hahaha

  4. Kul med Vera. Men glöm inte att besöka skogen också! Annars kanske hon blir en sån där “stadshund” med en massa bling-bling. Och inte funkar det att ha en Bovve i handväskan! 🙂

Kommentering stängd.