Dag 11………

Tjoho!!! Hoppas allt är bra där ute i stugorna? Här är det prima fisken………puppisarna 11 dagar idag och man kan se hur ögonlocken snart börjar spricka upp!! Dom har även börjat komma upp på bakbenen och tar sina stapplande första steg….nu börjar dom bli söta!!!
Idag tog jag bort klämskyddet i lådan………imorse när jag kom ner så möttes jag av en massa träflisor i valplådan och några i Chillis päls!!!!! Tydligen har det varit riktigt långtråkigt i lådan, så hon börjat tugga på träpinnarna!!! Djäkla hund……den lådan har 8 valpkullar med moder vistats i innan och ingen har nånsin gjort antydan till att börja splittra träpinnarna som klämskyddet är gjort av………..men men nu är det gjort…….jag fick linda såna där klisterbandage man har till hästbenen runt träpinnarna för att ingen skulle skada sig på träflisorna…….få se om jag kan få husse att tillverka en ny sen…….???
Imorgon ska valparna få sina klor klippta för första gången…….få se ? det bör bli sisådär ca 160 klor att klippa…………pfffffff tur man har nya skarpa glasögon, skarp lampa och tålamod……….haha
Ha en riktigt skön fredagsmys!!!

1 kommentar till “Dag 11………

  1. Du får gärna komma hit och klippa lite rejäla klor sedan! Va kul med lite söta blå valpögon snart!

Kommentering stängd.