Dag 9……..

Igår startade Yoggi på Jägersro………slog i galopp direkt när bilen släppte, men kusken Thomas Uhrberg (Jocke är i Thailand den gottegrisen) fick ner Yoggi men kom ca,50 m på efterkälken….jaha då var den dagen förstörd var ju vår tanke!!………han kom ikapp övriga hästar efter ett varv men låg sist i fältet……. i sista sväng styr Thomas ut i fjärde spår och ger Yoggi full anfallsorder och han svarade snabbt………gjorde ett osannorlikt upplopp och blev slagen 3:a med halvt huvud……….hade han kört 20 m tidigare hade han vunnit sa kusken som var mäkta imponerad av vår lille Yoggi!!! Han är verkligen i form nu……..få se vad nästa start blir?
Min hemsida skulle ha uppdaterats igår var min tanke……men webmaster har tydligen varit borta, så imorgon har jag blivit lovad!! Tack o lov så är ju alla helgerna snart över så vi kommer in i vardagslunken igen…..och ingen får för sig att resa bort…..hahaha

Valparna växer och frodas och alla mår jätte bra , nu är det bara några dagar tills dom börjar öppna ögonen och vips….. blir dom med ens så mycket sötare…….Chilli har mycket mat till dom små och själv äter hon ju som en häst…….det gäller att tanka in ordentligt med bra mat för sig själv och puppasinerna…….!!! Alla får vad dom behöver och jag har inte behövt stödmata eller lägga till nån valp för extra diande, Tack o lov!!!
För er som inte kan bärga er……..här kommer ett smakprov på valparna 1 vecka “unga”
Ha det bäst………

1 kommentar till “Dag 9……..

Kommentering stängd.