Dygn 56…och MASSA snö

Uj vad snö vi fått här nere på sydpetsen sista veckan……nu har det slutat blåsa och med en temp på 3-6 minusgrader är det riktigt skönt ute…….men dom skottar dåligt så på vårat område får man pulsa i snön och det gillar inte Chilli nu……..man märker att hon börjar tycka det är tungt och lite jobbigt att vara dräktig…..hon vill inte gå promenader direkt…..så jag får tvinga henne runt kvarteret iallafall..det är viktigt att hon rör på sig in i det sista….om än bara vankande som en anka 100 meter…….men hon gör vad hon ska direkt hon kommer ut på våran gata sen vill hon helst in igen…..
I torsdags gjorde jag iordning valprummet så nu är allt klart och jisus vad glada både Chilli och Enya blev när jag fått ihop valplådan…bägge skulle hoppa i och lägga sig……folk får säga vad dom vill men tikarna som fötts i denna lådan och som sen själva ska föda i den …känner igen sig och verkar bli lugna och harmoniska av det! Moa och Wilma, fattade noll första tiden i lådan, och tog valparna i munnen och la dom utanför lådan ett par gånger innan polletten ramlade ner…….men Terra,Fame och Enya la sig till ro med en gång…….dom tre är ju uppfödda i denna låda och i detta rummet………Nu får vi se hur Chilli tar det? Nu är det allt mellan 3-7 dagar innan valparna kommer……..ska jag gissa så tror jag natten mellan julafton/juldagen…….
Inatt ska jag gå på sista passet innan semestern och på tisdag gäller det att handla all mat till julhelgen, sen startar Yoggi på Jägersro på kvällen………efter det lovar jag att hålla mig hemma hos Chilli dygnet runt……tur husse åxå är hemma så han kan sköta markservicen……vi ska fira jul med våra barn,svärsöner och barnbarnet på torsdag em /kväll…….så då hoppas jag slippa sitta i valplådan! Men dygn 63 är inte förrän på söndag den 26/12 så jag tror det fixar sig……….

Om vi inte hörs innan så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!!

Och jag kommer att uppdatera här på bloggen så fort valpningen börjar …….ni kommer även att kunna hänga med på Facebook ni som är mina vänner där !!!
Snöiga Kramizar