Dygn 56…….Ja då går Chilli in på sista veckans dräktighet idag….. Hon mår jätte bra, men av naturliga skäl väldigt trött och sover mesta tiden! Hon äter oftare och mindre portioner nu och hon är ganska stor om magen!!! Jag tycker hon är tjockare denna gången än förra då det var 10 valpisar, men oftast blir dom ju det andra gången!! Vi får ge oss till tåls några dagar till innan vi har svaret på antal o fördelning!! Verkar vara hanhundsår i år, har fötts många hanvalpar, så jag välkomnar gärna ett övertag av tikvalpar, även om jag idag har 50/50 tingat!!

Förra söndagen var det årsdebut på utställningsfronten och jag hade anmält Vera i juniorklass på Malmö Int, hon var tyvärr ensam i rasen, men lyckades få både excellent och CK och bli BIR! Lite extra roligt att få detta på en 14 månaders junior!!

I förra veckan kom så äntligen svaret på Gizmos röntgen och det var ett tråkigt besked då han hade D på bägge höfterna! Armbågarna var UA! HD ploppar ju tyvärr upp ibland, även om 3 generationer bakåt är fria, så 100% ärftligt tror jag inte det är? Men Gizze kommer fortsätta att ha ett härligt liv i förhoppningsvis många år framöver hos Carola o Micke!!

Imorgon blir det årsdebut för Yoggi som startar på Halmstad travet! Han känns jätte fin för dagen, men tyvärr fått ett dåligt spår och motståndet är tufft! Jag får nöja mig med att se loppet framför ATG live hemma i soffan, då jag inte längre vill lämna Chilli för långa stunder!!

Håll tummarna!!
Ha det bäst!!!3 kommentarer till “Dygn 56…….

  1. Tråkigt med HD resultatet:(
    Spännande vecka vi är inne i nu:) Vi håller tummarna att allt går bra och att det blir friska fina valpar till den fördelning som önskas!

  2. Tråkigt med Gizmo 🙁 men precis som du säger så “ploppar” det upp ibland… Kan vara kombinationen mellan föräldrarna som inte stämmer… Därom tvistar de lärde…
    Ser verkligen fram mot puppisarna 🙂 Alltid lika spännande att följa en kull 🙂
    Så länge sen vi träffades så jag hoppas att vi ses snart. Kramis

  3. Vad roligt med uppdatering, hoppas att allt går bra nu sista veckan och att det blir nån hanvalp i kullen 🙂

Kommentering stängd.