Ett tag sen………..

var det jag bloggade sist……det har varit fullt ös med både det ena och det andra och dagarna bara rinner iväg.

Min dator som varit trög och seg fick sig en genomgång och verkade fungera bra…………men det höll i 2 dagar sen var det sirap igen, så nu får jag nog köpa en ny, den gamla stationära har ju några år på nacken……så nu får jag slåss med husse om hans laptop…..hahaha

I torsdags köpte vi en 1 årig hingst efter Cantab Hall på kriterieauktionen……..med det svåruttalade namnet Quebracho……han har redan fått smeknamnet “Kuse” och det ska bli kul att få vara med nästan från början med en travare……..nu ska han lära sig ha sele på sig,tömköras och gå i walkern i höst…….sen blir det vagn till våren…..så det blir mest att åka och kela med honom i höst/vinter så han lär känna mig. Dagny har vi sålt vår del i och hon åkte till sitt nya hem i fredags…..bara önska dom nygamla ägarna lycka till!! På hundfronten har det blivit lite spår och uppletande för töserna, strandpromenader och cykling………i fredags kom Fame och Smilla och hälsade på………och såg ut som 2 utegångsfår………..suck!!! så det var att ta fram stora artelleriet med kammar,saxar och borstar………..tillslut fick jag dom att likna 2 bouvierer……haha,Smilla utvecklas bra tycker jag……..inne nu i “fulåldern” 1,5 år…….behöver få lite mer massa och muskler men det kommer ju.

I lördags kom Gizmo för klippning………..åxå en kille i fulåldern………….. mkt lovande men han får växa i kostymen lite till…….men han får följa med upp till Växjö ändå…..behöver ringträning!

På torsdag ska jag och 2 vänninor ha en heldag för oss själva………vi ska till Ullared!!! sist jag var där (förra sommaren) kom vi aldrig längre än till parkeringsplatsen där det tog oss 1 timme att komma ut igen……………panik!!! ALDRIG mer sa husse……….så därför får han inte följa med denna gången…………(bara hans plånbok…..hahaha)

sen väntar ett snabbt Stockholmsbesök fredag/lördag………

så det är full rulle denna veckan åxå…………..men nu ska jag ut i det fina höstvädret och cykla med Chilli sen till vet, för vaccination av Enya……….hej o hå!

Ha det bäst!!

2 kommentarer till “Ett tag sen………..

  1. Ullared!!! Jag var där 1985 senast.Kanske skulle ta sej en tur framöver.Växjö blir på lördagen så då kan vi prata liet mer än förra gången vi var där.
    Marie

  2. Hej å hå, vad du har tid till mycket 🙂 Här känns det som man inte hinner med sig själv, hahaha… Spårträning har vi nästan glömt hur man gör, fast vi segar oss runt på appellplan å tränar moment!!! Utegångsfår verkar det som du är specialist på att föda upp, för här finns en till Rajfaxare med päls för typ 3 bouvierer till-dessutom är han anmäld till Växjö!!! och till Åstorp!!!! Är faktiskt ledig (enl schemat) båda de dagarna som det är utställning! See you. Kramis

Kommentering stängd.