F som i……

…Full Fart…….och det är precis vad det är här hemma nu…….Full Fart Får stå För lilla duracellen Vera………idag har hon gjort min början till att bli gråhårig…….Det nya hon nu har kommit på är att hoppa upp med framtassarna på köksbordet, eller diskbänken och sno allt som hon kommer över………och hon är smart den lilla f-n för hon är såååå skenhelig när jag befinner mig på samma våningsplan som hon..då är hon sååååå snäll och duktig, men jag hinner inte komma upp för trappan så hör jag något som faller i golvet…..idag rök en Höganäs kaffemugg a, drygt en hundralapp ner på stengolvet………när jag skyndar mig ner så sitter duracellen med en stor skärva i munnen och kommer gladeligen fram och ska ge mig den………(det är något som hon är DUKTIG på…att lämna ifrån sig bytet )…….det var bara att sopa ihop skärvorna och se glad ut………lite senare hör jag ett konstigt ljud igen………då har hon varit uppe på bänken i hundrummet och kommit åt Enyas sele + koppel……………jätte kul!!! Tyckte hon……..
ännu senare var hon uppe igen på vasken och snodde min mobil…….tack o lov lyfte hon ner den………….
så nu finns inget som hon kan sno framme i hennes radie………
Enya höglöper och springer omkring och letar efter nån att para sig med………Chilli är föga intresserad med påföljd att det kan låta lite surt från damerna………och Chilli har idag varit jätte lös i magen och kunde vi två tillfällen inte hålla sig……..stackarn! och det var intressant tyckte Duracellen………som glatt klafsade omkring i smeten…….Oh my god! Det blev direkt in i duschen och där fick hon Fatt i dusch slangen………..så även jag fick mig en dusch
F- som i……… Förbannad !!
Hoppas på en lugnare dag imorgon…….haha
God Natt!

4 kommentarer till “F som i……

  1. Nu vet jag varför man skall vara vacinerad mot “valpsjuka” 🙂

  2. Ha ha ha….. Låter som att ni har att göra hemma…. Hoppas att Duracellen slutar att klättra snart… 🙂
    Ha det så bra så ses vi snart. Kram …

  3. Hei hei
    Fornøyelig lesning… høres ut som heltidsstilling for deg. Jeg ligger jo et stykke etter i forhold til alder på valpen vår, men hittil er Tzaro ingen Duracell-valp, men hvem vet hva som venter. Men å ha valp er ikke noe “gamlehjem”.. det er sikkert.
    AK

  4. Hahaha-ja vad ska jag säga 🙂 Bävar för när 8 st ska fara omkring här i huset!!!! Med tanke på att mitt hus är så litet, så lär jag få släppa vildarna löst 🙂 Kram

Kommentering stängd.