G som i…………….

……..Gaddar……och det är precis vad som tappas här hemma nu! Upptäckte i morse att Vera tappat en av sina “huggtänder” i överkäken och hon är ganska svullen och kliig…..ska bita på allt, men jag måste säga att hon är väldigt duktig med att bita och leka med sina egna saker……än så länge är det bara lite tapetbitar här och där i köket som fått stryk……hon tycker väl som vi att det är dags att tapetsera om !! Och det hade vi planer på att göra till sommaren……..det är bara 4 år sedan sist, men den klanten till hantverkare gjorde inget bra jobb så tapeterna ha släppt i skarvar eller dragit ihop sig så man ser den gamla tapeten under……… sen älskar ju hundarna att torka sig utefter väggarna när dom är blöta…….eller torka skägget efter måltid och dricka.. Finns det plåttapeter? Funderar iallafall att sätta nån form av väv som man kan måla med nån hållbar färg och som går att tvätta…….. har ni några bra tips så kom med dom tack!!
Om vi sen fortsätter på rubriken så har jag två som gaddar ihop sig mot en………jepps Enya tar Veras parti när Chilli ska uppfostra Vera……och när Chilli blir RIKTIGT förbannad (och det ska gå långt innan hon blir) så söker Vera tröst hos moster Enya…..ja dom är för goa!!
Får mail och sms och telefon titt som tätt av alla valpköparna och allt går som på räls med alla 8 än så länge………skönt att höra att alla valpisarna är duktiga och glada små puppasiner!! Har t o m redan fått förfrågan när jag ska ha nästa kull på Chilli………och med vilken hane?
Så långt har jag inte kommit än i min planering…….Chili började löpa igår jag får se om jag parar henne vid nästa löp i höst eller löpet till våren 2012……..Har ju fler tikar att para så jag får väl snart börja planera turordningen……men först ska vi njuta av en förhoppningsvis skön vår och sommar……..så fort jag bestämt mig kommer det ut på min hemsida!
Ha det bäst………

3 kommentarer till “G som i…………….

 1. Perfekt med rostfria väggar…….men fasen så kallt och trist……hahaha
  Tror jag kör på det första alternativet glasfiberväv och en hållbar,avtorkbar färg…….tack för tipsen!
  Ps, kommer ni ner (Christer och Anna) och fixar det?

 2. Hej…

  Fråga i färgaffären efter färg man kan måla barnrum med. Finns bra färger som är lätta att torka av. Även tapeter som tål att torkas av. Men vet inte riktigt om de finns några snygga. Annars har du ju ett hett tips på rostfritt här åvan;-))

  Ha det bäst!!
  Anna

 3. Glasfiberväv och färg fungerar bra, mot smuts alltså. Hur de är mot tänder vet vi inte. Bara att torka av efter behag.
  Annars är väl rostfritt inne? 🙂 Rostfri plåt upp till 1, 20 skulle göra ett snyggt storköksintryck!

Kommentering stängd.