J som i………..

………Jäklar……..Jag höll ju på att glömma min G-kull som idag 1/5 fyller 4 år!!! Hipp Hipp Hurra för Guzzi,Mozze,Gaya,My,Grizzly och Chilli Billi och en STOR puss på nosen från mommo och moffa!!
Annars är jag lite frusterad av att jag inte kan uppdatera min hemsida som jag vill…..min webba har skadat handen och kan inte sitta vid datorn på obestämd framtid så jag håller på att leta reda på någon snäll person som kan åttaga sig uppgiften att sköta den åt mig……..jag har tyvärr inte frontpage i min dator…….men jag hoppas det löser sig snabbt för jag har massor av nya kort som ska ut på sidan……..(tack alla goa valpköpare som skickar kort på era vappisar )
Nån som kan frontpage och vill hjälpa mig så hör av er…..
Chilli är nu i höglöp och idag började “liveshowen” mellan henne och Enya…….haha en som fick stora ögon var Vera! bara hon nu inte lär sig en massa dumheter…….

Ha det bäst……..

1 kommentar till “J som i………..

Kommentering stängd.