K som i……….

……KLUMP ! Och det är precis vad jag haft i magen sen jag lämnade Enya hos vetten imorse………för några veckor sedan upptäckte jag en ny klump ( den tredje iordningen) på Enya………för exakt snart ett år sedan blev hon opererad för den första, som tyvärr visade sig vara elakartad cancer……….men efter en 3 månaders kraftig cortison dos, så försvann nästan knutan ……tyvärr kunde man inte operera bort den, då den satt så dumt som i underläppen/hakan…….vi beslöt att ge det en chans då typen av tumör svarar väldigt bra på cortison……..i julas upptäckte jag en knöl bredvid ett juver och tänkte att nu är det kört……….i mitten av januari tog vetten bort den och provsvaret visade en helt ofarlig fettknuta……..pust!!!
och för 14 dagar sen dök det upp en till som togs bort idag……nu håller vi tummen att den åxå är en fettknuta………Enya själv är pigg som en mört och verkar inte vara sjuk………Tack o lov!!!
Kramiz……..

2 kommentarer till “K som i……….

  1. Håller tummarna här också! Fy för att behöva oroa sig.. Jag väntar på Emmys provsvar, nervöst då det inte såg lovande ut enligt vet..
    Kram från mig & Leon

Kommentering stängd.