L som i………

……..Lunkar ! och det är precis vad det gör här………Lunkar på i lagom takt……(svårt bokstav att blogga på) Det är nu några dagar sen Enya blev OP och det går framåt……..hon har ju fått starka värktabletter och plegisil, och igår kväll var sista dosen med den starka pillret……nu är det bara vanliga värktabletter hon får morgon och kväll och det skulle jag ge henne t o m torsdag……och imorse hoppade jag över pleggen och det har gått bra…….hon vill gärna ligga ute på terassen i skuggan och låta vinden vina mot såret…….klokt!!! Kan tro det börjar klia nu åxå……så den uppblåsbara ringen runt halsen får hon ha några dagar till…..ska inte ta stygnen förrän nästa måndag och det ska inte bli som när hon tog kejsarsnittet………haha dvs hon plockade bort dom flesta stygnen själv…..men det hade läkt bra ändå!!!

Chilli är färdiglöpt för denna gången och nybadad och då fick lillskiten sig åxå en schampoonering och dusch ute i trädgården……hon står som ett ljus precis som sin mormor, moster och mamma när man pysslar…..!! Jag har tagit en hel del kort på Vera sista månaderna, samt fått massa kort på syskonen ,men haft problem med uppdateringar av min hemsida pga av webmasters handskada…….men nu håller min brorson på att göra om min hemsida till en variant som jag själv ska kunna fixa med…….Jippiee!!! Så håll ut………den är på G och lovar massa nya bilder och lite om mina närmaste planer i valplådan!!
Idag har husse och jag varit iväg och köpt blommor till alla utekrukor och planteringar och allt kom på sin plats……..men som vanligt räknade jag fel så det fattas lite blommor till vissa krukor……..så jag får väl ta en runda till…….och billigt är det ju inte precis heller.
Ha det bra!!

1 kommentar till “L som i………

  1. Tips! Dette med å bruke bokstaver for å starte blogginleggene gjør at “headingen” – som viser innholdet ser svært ensformig ut og vanskelig å finne fram i hvis det er noe vi ønsker å lese eller finne. Skriv heller en liten kort overskrift så finner vi fram…. bloggen er jo også til for oss lesere antar jeg.:))

    L som i Lunkar (vises som L som i ……..) !!?????

Kommentering stängd.