Lite av varje

Som vanligt dålig på att blogga…….måste skärpa till mig nu!!!

I lördags hade vi MH för 4 st ur I kullen och Divamanten nere på Skanör/Falsterbo BK………beskrev gjorde Conny Borg som jag anser är jätte duktig och rättvis beskrivare och han kan bouvier väldigt bra……….ska vi börja med Diamanten Diva så gjorde hon en otroligt bra MH…………så bra så schäferfolket,figuranter,testledare,beskrivare och samtliga i publiken var mkt imponerade………Är rasen så härlig eller är detta ett “specialfall” var nån av kommentarerna…….dom är härliga svarade jag, men jag måste erkänna att denna lilla söta halvgalna diamant är nog ett specialfall åxå…………..hahahaha!!! Conny sa även han att Diva var utöver det vanliga för att vara Bouvier! !!!……. resultatet kan ni läsa på Divas sida på hemsidan………..där även Smillas resultats står. Smilla var åxå jätte duktig, men hade lite svårt att skaka av sig obehaget snabbt……men till slut hade hon glömt bort och svansen stod rakt upp viftandes hela tiden………..glad som en speleman är hon och hade lite svårt att “mommo” stod i publiken, var framme hos mig ett par gånger………Molly,Rikki och Charlie gjorde även dom jätte bra ifrån sig och syskonen var jämna i det mesta……..alla 5 hade 1 på skottet och 4 4 4 på tillgängligheten/kontakten och väldigt nyfikna……….så jag är mer än nöjd!!!

Idag har vi varit ute på gården och hälsat på Yoggi och allt var bra med honom……..imorgon ska han in på Jägersro för att gå fort på banan……..planerad start blir på V-75 på Jägersro 30/10!!! På lördag morgon styr vi kosan mot Holland………….husse har hittat en travbana som har kvällstävlingar på lördag med bra hästar och kuskar…..så vi tar en sväng om Wolvega och går på trav åxå…….snacka om tur!!! haha………sen blir det hotell i Wolvega en natt………..söndag kör vi vidare till Chillis date Horatio…………då är hon på dygn 13……….sen är det bara att hoppas det blir parning snabbt.(hon brukar ställa sig dygn 13-15)

Sen måste jag åxå få skryta lite……….i söndagskväll klockan 21,45 rökte jag min förhoppningsvisa sista cigarett……….och nu efter snart 3 dygn rökfri känns det bra…………..men vägen är lång……….det gäller att bryta en 38 årig vana och tack o lov att det finns OliverTwist……..haha

Ha det så bra så hörs vi snart igen ……(lovar jag)

Kram/Annette

1 kommentar till “Lite av varje

Kommentering stängd.