Lite av varje

Usch vad jag är dålig på att blogga…..men för tillfället händer det inte så mycket förutom att hösten nalkas och denna perioden gillar inte jag…..är en typiskt vår/sommar människa….men man får gilla läget, för hösten kommer ju varje år….

Förra helgen var det trav för hela slanten…..Yoggi vann sitt lopp i söndags och det var extra roligt eftersom det var Derbydagen och jätte mkt folk……och vi fick åka häst o vagn i segerdefileringen..kul!! Nu väntar V-75 lopp på Åby den 18/9 där dom 2 främsta går till final på Solvalla 2/10……Tyvärr kan inte Jocke köra Yoggi på Åby då han är på semester men vi hoppas få en bra ersättare…….vem det blir får vi reda på söndagkväll….spännande!

I måndags var det start för Dagny på Halmstad och det var en test efter ett nytt träningsupplägg, tyvärr kallnade hon 800 m kvar, så Jocke körde av banan för att inte pressa henne……..nu ska vi snart ha ett möte om Dagnys framtid…..det lutar nog åt att vi säljer henne!!

Här hemma går allt i sin stilla lunk…..cykelmotionerar Chilli varannandag och Enya var tredje…..(Enya tycker det är pest att cykla, men det får hon stå ut med…..haha) sen har det blivit pälsvård av egna och andras hundar…..och till helgen väntar Sofieroutställningen (Den vackraste platsen för alla utställningar ) för Chilli….Gizmo fattas 3 dagar i ålder för att få deltaga där……..pfffffff han blir 6 månader den 15/9……men ska ställa honom på SBK Lund den 19/9…..dit är 11 bovvar anmälda…..3 valpar + 8 vuxna det måste vara sista 10  årens rekord på en SBK utställning..jätte kul!! bara att hoppas på fint väder, då Lund BK har en förmåga att passa in sina utst i regn o rusk……men i fjor var det faktiskt strålande väder och + 25  . sen fföljer Gizmo med oss hem ett par dagar……( hans husse nollar och ska iväg på en liten utflykt) det ska bli skoj att ha lillgrabben ett tag…….iallafall kommer jag,husse och Chilli gilla det…….vad Enya tycker är en annan sak…..haha tonårssöner  är ju vad det är….!!! Det ska nog gå bra……..

Till alla er som går och väntar på att Chilli ska börja löpa , så har inget hänt ännu…..jag förmodar om ett par veckor!

En trevlig helg önskar jag er alla…….

Kramiz……

2 kommentarer till “Lite av varje

  1. Tack för igår, och än engång grattis till BIM 🙂 Alltid lika trevligt att träffa dig! Växjö är den 6/11, domaren är rumänsk & jag är ledig 🙂 Anmäler Diezel dit!
    Kramis

  2. Man får gratulera till vinsten i söndags.
    Jag skulle ha ställt en valp på Åland den 26/9, Amos han bor där. Men på Fin KK måste dom vara sju månader och det blir han den 28/9. Typiskt.
    Agnes ska på Inoff i morgon. Lycka till på Sofiero.
    Marie

Kommentering stängd.