Livstecken!!

Jag måste börja med att be om ursäkt för att jag varit så dålig på att blogga i vinter……..fy på mig!
Ska jag vara riktigt ärlig så har det mesta berott på att jag haft så infernariskt ( heter det så?) ont i ett ben hela hösten/vintern så jag har inte orkat sitta och koncentera mig längre stunder…….att ha ont 75% av dygnen gör att man bara tar tag i det viktigaste………Nu ska inte detta bli en “tyck synd om mig”blogg eller en massa prat om sjukdomar och hälsa……..men efter ca 15 besök hos en kiropraktiker ( som inte har gett den effekten vi hoppats på) har han nu remitterat mig till en sjukgymnast med inriktning idrottskador och även akupunktör och idag var jag där på mitt första besök som innefattade en total genomgång av mina besvär muntligt, sen en kroppslig genomgång som visar att det är mina muskler i benet som spökar……..jag fick akupunktur och banne mig svarade jag positivt !!! Nu ska jag få en behandling till i nästa vecka och redan i em kändes det nästan helt OK i benet!! Otroligt!!!

Som sagt så har det tagits väldigt lugnt i vinter…….tack o lov har husse varit hemma på heltid och kunnat ta hundarna på deras dagliga långpromenader, det är pälsvården som släpat efter något då jag haft problem att stå längre stunder………som tur är har jag ju ett lågt trimbord och en pall…..hahaha
Vi var iallafall uppe på Stora Stockholm i början av dec och ställde Chilli och Vera……..passade åxå på att hälsa på vår nykomling i stallet…Duchess Boko, ute på Yttersta hos tränaren Stefan Hultman !

Nu är det nytt år och nya tag……….idag började Chilli svullna inför det stundande löpet så går allt enligt planeran så drar vi söderut i slutet av månaden för parning!! Det ser jag fram emot…..

Jag har åxå börjat studera på gamla dar……..fått för mig att jag ska läsa till undersköterska på distans, då jag arbetat som vårdbiträde inom äldre/demensvård i snart 1 år och stortrivs med det! Så det blir en fartfylld vår hoppas jag………

Sen är det dags för Gizmo att röntga sig…….lillkillen blir ju 2 år i mars och växte kopiöst första 1,5 året därav ville jag vänta med röntgen tills han vuxit klart på höjden……haha han har länge liknat en gasell……..men nu börjar kroppen ta form!!
lillskiten Vera utvecklas som hon ska tycker jag……..inne i “fulingåldern” nu men blir nog bra när det är klart……en underbar hund som ger oss många skratt och väldigt lättlärd!!

ag lovar att jag ska försöka skriva här inne minst en gång i veckan……..
Ha det bäst!
Annette