Löp……

Ja nu äntligen löper Chilli……..några veckor för sent enligt vad jag trodde,men desto bättre nu, går allt enligt instruktionsboken blir det leverans av valparna i slutet av maj……..perfekt eller hur?
Vi kör ner till Tyskland nästa söndag den 29/1 och hoppas på en lyckad parning på em……..vi stannar en natt så vi slipper stressa……….husse ska nämligen besöka Bordershop på hemvägen…….hahaha!

I fredags hade vi blivande valpköpare på besök och tjejerna charmade ju som vanligt alla som kommer innanför vår dörr……( ja kanske inte våra barn…..hahaha) även om dom försöker!!! Nu låter det som om barnen inte tycker om hundarna och det gör dom, men sitter inte precis och kelar med dom långa stunder……Vera fattar inte varför ???

Idag var Gizmo och besökte oss för en välbehövlig klippning……..jisus vad långhårig han var men fram kröp en riktigt fin killen som blir 2 år i mars……..röntgen är beställd, nervöst som alltid! Pfffff
Gizmos matte har samlat underull under 2011 och fått en vänninna att karda,spinna och stickat vantar……..tydligen FÖR varma………. men kul att ha!!! tvättar man såna i hundschampoo?? det glömde jag att fråga……..hahaha

Har nu fått akupunktur behandling för andra gången och min smärta i benet är gott som bortblåst!!!!! otroligt säger jag bara……..hoppas nu det förblir så åxå……..men jag ska ta några behandlingar till i allafall………..

Om någon har skrivit en kommentar till mina inlägg sista halvåret och det inte har publicerats,så kan jag berätta att av någon konstig anledning fungerar inte detta??? jag ser kommentarerna inne på sidan, godkänner dom och klickar på pulicera, men dom kommer inte ut??? jag funderar på att byta blogg!!!

Ha det bäst………