Nervös……….

Jag är redan nervös och klockan är bara 9,30..varför då?…Jo ikväll är det uttagningar till Svenskt Travderby 5/9 och Yoggi ska starta……för er som inte vet så mkt om trav så är Derbyt det allra största loppet för 4 åriga hästar i Sverige och bara att ha en häst som kvalificerat sig till uttagningen är stort……….

Annars har veckan gått sin gilla gång… förra måndagen var Gizmo på besök och blev av med en hel del valppäls och utan att skryta så ser juvelen mycket lovande ut….det ska bli spännande att se vad det blir av lillskiten…..

Igår hade jag pälsvård hela dagen……först ut var Chilli som blev nedklippt rätt så mkt  med mina mått….jag gillar ju att ha lite mer päls på mina hundar, men nu fick en hel del ryka…….haha !! sen var det Enyas tur och henne håller jag  redan ganska kortklippt,för hon har en ENORM päls och ENORMT med underull och är lättare att hålla iordning när den är lite kort….jag ställer ju inte ut henne så då kan gott vara kort och lättskött….

sen fick jag några timmars paus innan en ny liten trevlig bekantskap dök upp…..Maldas Escada snart 6 månader gammal…… en riktig hårboll kom in och ut gick en liten söt bovveflicka……

Oj vad jag är valpsugen för tillfället….ser verkligen fram emot att Chilli ska börja löpa……och efter en ganska tyst sommar med valpförfrågningar så har det börjat droppa in lite mail och telefonsamtal angående valpar…….hade ju en del tingade sen i våras, som snällt väntar så nu hoppas vi på en normal stor kull denna gången ………

Håll gärna era tummar för Yoggi ikväll…….

Ha det bäst………Kram!

1 kommentar till “Nervös……….

Kommentering stängd.