Nu är dom bara 3 kvar……..

……..snyft snyft………oj vad man saknar dom små pirayorna …….igår åkte Knixa med Linnea hem till Ängeholm (extra kul med en valp som stannar i Skåne som jag får träffa ofta, det är man ju inte så bortskämd med precis…haha) och allt har gått jätte bra förutom att Nixa blivit lite åksjuk och kräkt i bilen hem…….men det är vanligt bland valpar……hennes mamma var nog närmare 5-6 månader gammal innan hon slutade vara åksjuk….jisus vad Chilli har spytt ner bilen…..men hux flux var det borta och sen dess älskar Chilli att åka bil……hon hade kunnat ligga i sin bilbur dygnet runt om hon fått……..hahaha!!! Det är nämligen så att när jag behåller någon valp så introducerar jag dom med bilburen med ett gottigt märgben…..det serveras bara märgben första halvåret i bilburen……….allt för dom ska tycka det är kuligt och mysigt i buren!! även dom vuxna hundarna får sina märgben i bilburarna …….där kan dom koppla av utan att någon annan kommer och försöker sno deras ben………ett bra tips om ni har hundar som inte gillar att åka bil i burar…….låt dom ligga där nån halvtimme-timme med ett nytt smaskigt ben……så ska ni se dom snart gladeligen hoppar in i bilburen…..
Nu i em så hämtades Keno av Beata med make (tyvärr är hans namn som bortblåst…….sorry!!) och åkte hem till Laholm…..inte så långt bort från Skåne……så Keno lär jag få träffa ganska ofta han åxå…….
Imorgon har vi en fridag vad gäller flyttande valpisar och då ska jag passa på att köra in till Malmö och köpa en ny torktumlare…sen lär jag få försöka sova lite på em inför premiär jobbenatt på nytt jobb……ska bli jätte kul!!!! och på torsdag hämtas Kira och på fredag siste valpisen Kelvin…….sen blir lilla Vera ensam puppie med mamma och moster och får på riktigt lära sig våra rutiner………
nu hör jag dom tjoar där nere i valprummet…….dags för kvällsmaten!!
Kramiz………