Nu är dom “bara” 7……………..

….pirayor kvar här hemma ! Och det märks inte…….jo det skulle vara att det går åt liiiite mindre foder….och några högar mindre att plocka upp…….annars är det fullt ös fortfarande…….haha.
Igår åkte R.Kindhearted Khleo Of Ginza som får behålla namnet Khleo……..med sin nya matte Sylvia hem till Sigtuna…….allt hade gått jätte bra på flyget och bilresan……stora syster Sabina (perro tik) tog emot valpen med öppna tassar……..och allt flyter på som det ska!!! Skönt…………..
Imorse när vi vaknade så hade det börjat snöa…………pfffffffff jag vill inte ha mer snö nu……..men valparna tyckte det var jätte kuligt……….direkt ut och började ploga………..nu fick dom inte vara ute så länge för det var jätte kallt och dom fick smak på att äta snön………..och det är inte speciellt bra för deras små magar…………men tack o lov så har ingen blivit lös i magen iallafall……..
i em var det dags att göra iordning valpis 2 som skulle bli hämtad……..och för en timme sen åkte
R.Kickdown Kilroy Of Ginza som ska kallas Kimbo……med sin nya husse Kurt hem till Jylland i Danmark……..där matte Gitte och killarna väntar! Vi önskar er alla stort Lycka Till med era puppisar………
imorgon flyttar Kaiza………….
Ha det bäst…….kram så länge!