O som i Olydig……….

…..Och det är precis vad jag har en som är för tillfället……….Vera Krevera heter hon just nu…….haha
Hon har lagt ifrån sig sina öron nånstans,för lyssnar gör hon inte…jo när hon själv vill! Hon far fram som en torped i trädgården och springer i husses nyplanterade rabatt,dricker vatten i fiskdammen…ja allt som hon bara för nån vecka sedan visste var förbjudet……….drickandet i dammen har resulterat i diarré och överhoppning av vissa måltider……men hon är glad som en speleman så hon verkar inte ha ont i magen iallafall………nu är det besöksförbud i hela trädgården på ett tag………och det accepterar hon faktiskt Och idag var hon nästan normal i magen igen………är vi ute och går sticker hon längre och längre rundor och verkar inte bry sig precis var jag håller hus………..ser hon nått spännande så SKA det undersökas…….var det än månne vara, då skiter hon fullständigt att jag står och gapar på henne…..så det bästa är att strunta i henne,vända på klacken och säga Hej Då nu går jag…………..då brukar hon komma som ett skott och tycker hon är jätte duktig….pffffffffff ja bara att berömma henne för hon kom! ja efter ett otal antal valpar så vet man ju att detta växer bort och nu är hon ju inne i första slyngelåldern……….hon är ett stort charmtroll så man har svårt att bli riktigt arg på henne, men oftast räcker det att jag höjer rösten och ryter till så förstår hon.
Men hon har sina ljusa stunder åxå……….är helt suveränt duktig att stå fint på trimbordet och gillar liksom sin mormor och mamma att bli ompysslad………hon är jätte duktig i bilen och älskar sin bilbur och bilåkning nu………..i början var hon åksjuk och ville inte alls in i buren, men nu går det som en dans……..skönt, för vi ska ju snart ut på långfärd……….
Rapporter från kullsyskonen är mest positiva, Knixa hade svalt en grytlapp häromdagen, men den kom fint upp igen efter en kräkspruta hos vetten……..djäkla hund! hahahaha
Ha det bäst………..

1 kommentar till “O som i Olydig……….

Kommentering stängd.