Pirayor? 7 veckor……..

ja jag börjar mer och mer undra om det är Bouviervalpar jag har eller ett gäng fybenta pirayor ????………Dom är skogstokiga!!! Blodvite uppstår dagligen på mina stackars armar och ben……….men roligt har DOM iallafall……..hahaha!!! Jag ska inte skrämma mina stackars valpköpare men här får ni att bita i………och det är ju en brukshundsras så det här vill vi ha…….!!! Det märks nu att dom börjar närma sig 8 veckors åldern och behöver komma ut till sina nya familjer…….jag försöker allt jag kan för kung och fosterland att göra livet så behagligt och skojigt som möjligt för puppasinerna och det verkar som dom stortrivs med det…….alltid glada och viftar på sina små svansar och fullt ös medvetslös är deras valspråk……hahaha!!! Nu är det åxå så att ju fler dom är i en kull desto mer låter det….och 9 stycken ÄR MÅNGA nu………..tack gode gud att vi har tåliga grannar som åxå är hundägare…….det är nämligen så att våra hus sitter ihop och valprummet gränsar in till deras kontor och ovanpå det har dom sitt sovrum…….behöver jag säga mer??? Nu hör det till saken att det är ett ungt par som kan sova även om en smärre jordbävning skulle ägt rum…….och smärre jordbävningar inträffar dagligen i omgångar i detta valprum…….pfffffff
Igår vaknade pirayorna redan klockan 7……..och så fort nån vaknar sätts matklockorna igång………..sen SKA dom ut……..och då blir det ett djäkla liv …..dom är ganska högljudda när dom leker………men dom har hur kul som helst….sista dagarna har det blåst halvstorm men det bekommer dom inte ett dugg att det helt pötsligt kommer agilitytunnel eler pappkartonger flygande över deras huvuden……dom viftar lika glatt på sina små svansar…..
Nån sa till mig……..var glad dom är små djävlar…..det är tecken på att dom är friska och glada valpar och det bär jag med mig mitt i allt elände……..hahaha……….jag älskar dom alla 9 (men inte hela tiden)
skämt åsido………dom kan vara hur gulliga och keliga som helst åxå……..och ska man pyssla med dom en o en så gäller det när dom har rastat av sig och håller på att somna……..och tro det eller ej?? Alla 9 kan stå jätte fint på trimbordet i hela 5 sekunder……..hahaha!
idag har dom hjälp mig att dammsuga och moppa golven……dom säger ju man ska låta sina barn och barnbarn få hjälpa till med saker när dom är små för att lära sig…….och kan inte dessa valpisar hjälpa till i sitt nya hem blir jag morfar……….dom är väldigt duktiga på att dammsuga och moppa ……….och lika duktiga på att skita ner och strimla tidningspapper……..men har man stökat till måste man städa efter sig……….
Chilli är suveränt duktig med sina valpar…..hon diar dom fortfarande 5 gånger om dagen och vill gärna kasta upp sin mat till dom…..så det gäller att hon inte äter innan hon går in till dom……hon leker gärna med dom och har sina favoriter att fostra……..haha
Nu har vi startat den sista veckan med hela gänget……..nästa tisdag flyttar den första……sen sticker dom pö om pö fram till den 3/3…..Gud vad jag kommer sakna mina små galningar………snyft!!!
Kramizar från oss alla…….vi hörs o störs snart igen