Sjukt……………

Jag lovade ju återkomma om hur det gick på utställningen i Lund i söndags…….! beträffande rubriken är det sjukt X 2………….för det första vaknade jag i måndagsmorse av att huvudet sprängde och halsen värkte….och framåt dagen började jag nysa och fick feber…….. så det har mest blivit sängen och att tycka synd om sig själv…….idag är jag iallafall uppe på benen om än med en hisklig förkylning och hosta……….men ont krut förgås inte så lätt!! haha så jag överlever detta åxå……….

det andra sjuka var att Chilli på 24 timmar gick från en very good tik med alla möjliga små fel i Danmark till att bli excellent och BIR dagen efter i Lund………..alla små fel som domaren hittade i lördags var som bortblåsta i söndags…….jag undrar vad som hände på natten??? jag var ju på jobb och hade ju ingen koll om där var en god fe med sitt trollspö eller husse fixat henne??? hahahaha………..ja man slutar aldrig att förvåna sig, och det är ju med utställningar som med politiken…….alla har ju sina egna åsikter och syn på saker o ting och tur är väl det!

Det var faktiskt riktigt roligt att se så många!! (8 st ) bovvar i Lund………lilla Gizmos andra utställning i karriären slutade åxå med ett BIR och BIS placering……….vad månne bliva av denna goa kille? ja mycket kan ju hända, man är ju luttrad vid det här laget men får han bara växa i sin för dagen skrangliga tonårskropp så tror jag han kan hävda sig i ringarna framöver…………sen har han ovanpå det en underbar mentalitet……..lugn och trygg och nyfiken……precis som sin pappa, mamma och moster Chilli…….Vill passa på att Tacka hela familjen W för att ni tar så väl hand om Gizmo och socialiserar honom så bra………Stor Kram!! (Grattis M på din stora dag idag)

Riktigt kul var det åxå att Dexemannen (R.Digger D’uvinju of Petite) fick CK och placerade sig som 3 bästa hane på sin sista utställningen…….??? vem vet om inte Dex  husse fick blodad tand igen??…..haha

Nu ska jag faktiskt passa på att ge mina tjejer varsitt shampoo bad meddans solen skiner…..

Ha en bra dag! /Kramiz