Trasig dator

Fy vad hemskt…….min dator har lagt av! funderade klanderfritt på kvällen för att på morgonen vara helt död…….så nu får jag slåss med gubben om hans dator…….haha,  men ska få hjälp av en datatekniker att gå igenom min egen nu i veckan som kommer……..bara att hoppas att nått går att rädda?

Förra helgen var jag och Chilli på utställning i Sofiero slottspark…..det slutade med att Chilli blev bästa tik och BIM. Åsa var där med Diesel som ställdes i bruksklass och där fick han CK och blev 2 bästa brukshane, för att sedan bli 3 bästa hane! BIR blev en brukshane från Danmark som åxå tog sitt sista svenska cert och blev  SE UCH  !! Jätte grattis till det! Mats o Laila var där åxå  med ett gäng hundar och “mommos” Dexemannen fick en slät etta! Grattis!

PÅ måndag morgon var det dags att lämna in min bil till plåtverkstaden för rep av skadan på dragkrok och stötfångare som blev efter jag blev påkörd i somras…….tänk att det ska behöva ta sån lång tid att få en tid…….men efter 3 dagar ringde dom att jag kunde hämta bilen…..Tack för det! (dom hade sagt det skulle ta minst 5 dagar) oj vad låst man blir utan bil…….bortskämd!!!  haha…….tur man jobbar nätter så man kan ta gubbens bil!

det har blivit ett spår åt Chilli och lite uppletande i veckan åxå……+ vår cykling ´..fast jag har fuskat lite med cyklingen i veckan……..det har varit full storm!!!

Igår styrde vi kosan mot Danmark och KBHV-10 utställningen …….hade sällskap i bilen av Carina och 2 av hennes Pulis……..vi hade tur med vädret iallafall…….regnet höll sig borta! Chilli fick “very good” och blev placerad 2 bästa tik…..domaren från Ungern hade lite att klaga på……lite dåligt förbröst, lite fransysk  fram och en päls i lite dålig kondition…… men hon hade ett typiskt feninint huvud med rätta proportioner och en kompakt kropp och bra vinklar……..och det kan jag hålla med på….haha ja det vänder snabbt! Idag ska vi på SBK LUND och ställa Chilli och Gizmo………återkommer med hur det gick!

Ha en skön söndag och glöm inte att gå och rösta/ Kram