Valparna 1 vecka gamla…D-kullen 6 år!

Huamej vad dagarna går……..puppisarna fyller 1 vecka idag och alla 9 mår som små prinsar/prinsessor! Ökar stadigt i vikt och är tysta och snälla!! Chilli ligger nu utanför lådan så mycket hon kan……och idag ville hon komma in till oss andra i köket en stund……..Hon var lite spänd mot Enya men efter en stund gick det bra, Enya som normalt är den som bestämmer vek undan och gick o la sig och då gick Chilli dit och pussade på henne och viftade på svansen…..sen var allt som vanligt igen! Men Enya får inte närma sig dörren in till valprummet……..efter en halvtimme tyckte Chilli det var dags att gå in till dom igen och efter det har hon velat stanna där inne!!
Jag har alltid mitt låga trimbord stående i hundrummet och det har den senaste veckan tjänstgjort som ett bord med diverse prylar på……har varit perfekt att ha datorn på när jag satt i sängen och inväntade valpningen……Idag kom dammsugaren fram och plockades undan på bordet….och vips var Chilli uppflugen!! Då passade jag på att ta fram borsten och kammen……gissa vem som njöt??? Hon stod som vanligt som en staty och myste över att bli kammad!! och hade full kontroll på valparna i lådan!!
Efter mer än 1 vecka utan att ha blivit borstad/kammad var det behövligt vill jag lova………men ändå inte så mycket tovor som jag väntat mig tack o lov…….hon har en päls som normalt inte tovar sig så mycket……men med en värme på ca, + 25 i rummet så släpper ju en del päls…….Nu är hon iallafall helt tovfri och fått en behövlig tvättning i den bakre regionen!! Imorgon får det bli Enyas tur!
Min hemsida kommer att uppdateras under morgondagen med nya kort på puppasinerna 1 vecka!!
Idag fick jag ett trevligt samtal av en tjej som var intresserad av en tikvalp………så nu är det bara 1 tjej kvar som söker nytt hem !!
Sen ett STORT GRATTIS till min D-kull som idag fyller 6 år!!! Puss på nosarna till er alla från mommo och moffa!!!
Nej nu ska jag ta lite fler kort på puppisarna………
ha det så gott!!!