Valparna 2 veckor………Ja nu går det undan………valparna är 14 dagar idag och fått sin första avmaskningskur……..det smaskades vilt vill jag lova! dom tyckte nog det var gott…….haha!
ögonen är nästan öppna på 2 av dom och dom andra 2 öppnar nog sina imorgon……man kan se en liten strimma blink…..
Alla 4 går stadigt upp i vikt…..och har börjat så smått att lulla omkring i lådan……..men sover och äter den mesta tiden ännu! dom är otroligt lika i färgerna, så utan halsband är dom svåra att känna igen när man ser dom uppefrån…..tre av dom har vita hakor och en vit strimma på halsen……en har även en liten vit fläck på bringan….men den är så liten att den tyvärr kommer att försvinna med tiden……dom har väldigt tjocka pälsar allihop redan…..pfffffff hahaha!! jag ska ju själv behålla en tik och denna gången har jag ju bara 2 att välja mellan…..det kommer nog bli svårt! men den dagen den sorgen…….hahaha!
Chilli är fortf jätte duktig med sina små och har gott om mjölk…….om ett par dagar ska dom få smaka kalvfärs med ägg gula…och sen kommer dom succesivt att få mixad valpfoder till förrätt! en vecka kvar i lådan….. nästa tisdag öppnar jag upp lådan och låter dom få komma ut i valphagen……
summa sumarum = allt är jätte bra med valparna och Chilli1 kommentar till “Valparna 2 veckor………

  1. Härligt att allt är bara bra. Visst går det fort!! Lovar att ta väl hand om den du inte väljer och bl a visa upp henne i vänstervarv:)

Kommentering stängd.