Valparna 2 veckor…….

Ledsen att jag inte skrivit på ett par dagar, men det har hänt lite som gjort att jag bara gjort det allra nödvändigaste,och jag har/mår inte så bra för stunden men man måste se framåt och det ska nog gå bra……med 9 valpar,2 vuxna hundar och en gubbe i huset har jag att göra…..haha

Idag är valparna 14 dagar och dom har öppnat sina små blå ögon….några helt och några har fortf en liten glipa….men nu går det fort med utvecklingen så jag kan nästan lova att imorgon är alla 18 ögonen öppna!!! Dom har åxå börjat öva på att gå på alla 4 benen och göra små utflykter i lådan…..det börjar åxå bli lite trångt i baren ,så ibland sitter Chili upp så alla ska få tag i en tutte…ser så gulligt ut!!
Jag håller åxå på med en liten “renovering” och ommöblering på min hemsida till det bättre hoppas jag…….den har ju några år på nacken och behöver fräschas (stavas det så?) upp!!
Nya kort på puppasinerna 2 veckor kommer snart…….

Ha det bäst!

1 kommentar till “Valparna 2 veckor…….

  1. Hoppas inte det har hänt nåt allvarligt! Gott att allt verkar bra i övrigt *kram*

Kommentering stängd.