Valparna 5 veckor….

Jisus vad veckorna går fort………hinner inte med nått annat än valpar,valpar och valpar………haha! mycket jobb men ett kärt nöje som jag vet har ett slut..vips så är dom 8-9 veckor och flyttar hem till sina nya familjer !!
I helgen som gått har vi haft huset fullt av valpköpare som haft sina första möten med puppisarna……husse stack till Paris tidigt i lördagsmorse (jag gick upp kl 4 bara för att köra honom in till Malmö…snällt va? hahahah) så jag har haft allt tid i världen att umgås med valparna,besökare,rasta hundarna, klippt Enya och tränat trimbord med puppisarna…….vissa av dom brås verkligen på sin mamma och mormor och står som små statyer….med svansarna rätt upp (så rädda är dom inte iallafall…)nån har tyckt…….här uppe SKA man sitta och inte stå…….okej….då har valpen fått sitta och mysa istället…….jag tvingar aldrig valparna nått så här i början..utan det brukar komma vartefter dom vant sig på bordet att man kan faktiskt stå åxå……. jag tror den skrovliga gummimattan på bordet känns lite ovan för dom….prövade att lägga en petfäll och då känner dom sig lite säkrare….även tidning passar en del !!
Men vi tränar på…… 2 gånger om dagen minst är dom uppe på bordet en stund…imorse fick dom även bekanta sig med en liten baby borste….!! ska ta och klippa dom lite i baken nu i veckan och försöka få till “stå fint kort” åxå…….
Förra torsdagen tog vet, bort en liten juvertumör på Enya och i onsdagskväll ringde hon med det glada beskedet att knutan var helt ofarlig…..såå skönt!!! Man blir ju lite stirrig när man hittar nått konstigt p hundarna…..idag ska vi iväg och ta stygnen och såret har läkt jätte fint…..hon har haft en hemmagjord body på sig (mitt gamla urtvättade vita nattlinne) och det har fungerat jätte bra……vi har gjort succe när vi varit ute på promenader (även om det ju är “inne ” nu att ha kläder på sina hundar men detta var ju inte Gucci precis haha)….många blickar o små kommentarer…..en dag mötte vi en mamma med sina 2 barn….den yngsta pojken ( ca, 5 år) säger Mamma titta……vovven är stjärngosse!!!!!

Jag har tagit små videofilmer på valparna i veckan som gått…….laddade upp 2 st på Youtube som jag gjort förr……men av någon anledning kunde jag aldrig länka till platsen från min hemsida…..efter 2 dagar fick jag ett mail från Youtube att mitt klipp stred mot lagen…….??? ett bolag som klagat, så dom hade plockat bort 2 minuter valpbus……..och allt detta berodde på att jag hade radion på (mix Megapol) och musiken hördes för bra…….hahaha , nu försöker jag hitta VAR på kameran man stänger av ljudinspelningen????jag kan iofs stänga radion åxå när jag filmar…..men det slinker ur lite bebissnack ur min mun ihop med puppisarna och såååå roligt ska ni inte ha……hahahaha jag lovar stänga radion och knipa käft i em när jag ska filma dom på 5 veckors dagen……(nån film har jag kunnat lagt upp direkt på Facebook, men kommer kanske klagomål därifrån snart åxå?………så tips till er som ska filma…..stäng av radion!!
ha det bäst……….kram!