Vintertid……….

Usch ja….inte kul när man ska ställa tillbaka klockorna och gå in i vintertiden……….jag gillar inte denna årstiden, lever liksom i någon sorts dvala (ja det gör jag väl alltid mer eller mindre……hahaha) men det är värst november-februari………Men nu får jag ju hoppas och se fram emot ev, valpar i juldagarna……sen lovar jag tiden springer iväg och vi är i början av mars!!! Härligt att ha detta o pyssla med i “dvalan”……..Men än är det för tidigt att veta exakt om Chilli är dräktig, men jag brukar märka på alla mina tikar redan ca 1 vecka efter parning att dom ändrar sitt humör på något sett………..Chilli har gladeligen gått samma korta kisserunda varje morgon i 3,5 år……….i morse tvärstannade hon, när vi skulle vika av in på grusgången ?????????????? och hur jag än lockade och drog i kopplet ville hon INTE …………nä hon skulle gå rakt fram på gatan, vika in på en av grannarnas biluppfart och där satte hon sig o kissa………..sen hade hon jätte bråttom hem igen………….bara detta beteende får mig att säga Jippie hon är dräktig!!!

I lördags startade Yoggi på V-75 på Jägersro och slutade som 2.a knappt slagen efter att ha gått utan ryggar i dödens mest hela loppet………..en TOP prestation och alla öste lovord över lille Yoggi………nu blev det lite ändrade planer………V-75 finaler på Gävle om 14 dagar…………!! jaja flyg och hotell är redan bokat….Man måste ju vara på plats!! hade tur att bli ledig från jobbet …….bara boka in hundpanget åxå………ja dessa djur………….dom kommer ärva mig levande! ………. men nu när jag lyckats med konststycket att sluta röka efter 38 år!!!!!! ( 15 dagar rökfri idag och det går jätte bra än så länge ,duktiga mig!! )  kanske jag kan spara liiiite pengar………..hahaha!

På onsdag ska jag iväg och titta på en 7 veckor gammal Softy kull hos en vännina, torsdag blir det nog Ullared med dotter och hennes kompis………….fredag sticker vi till “filialen” i Växjö och hälsar på och på lördag ställer jag Gizmo,Smilla och Chilli på Växjö Int………. 5 anmälda varav 4 Rajfaxare………kul!! Söndag ska jag bara vara…………….hahaha

Kramizar på er alla

2 kommentarer till “Vintertid……….

  1. Då syns vi i Växjö då. Vad duktig du är,du ska lägga alla ciggpengar i en burk, efter ett år så kan du göra något roligt.
    Marie

  2. Duktiga du, som kan hålla dig ifrån giftpinnarna!!! Jag har lovat mig själv att göra ett nytt försök, men just nu finns liksom inte motivationen (hrm-alltid ursäkter för att INTE låta bli…) Jag klarade ju det galant i nästan 2 månader sist… Jaja… Jag håller tummarna för Yoggi! Vilken kuse :). Jag ska faktiskt oxå bege mig uppåt Småland redan på fredag, men jag mellanlandar i Ljungby, hos dottern-med alla mina dogs (haha-kan hon komma hit med sina 2 kan jag väl åka dit med 3,hihi) Ska bli kul att träffas igen! Kommer du ihåg att ta med paraflaxet modell stort till mig(hihihi)….
    Kramis

Kommentering stängd.