Y som i Ypperligt

………och det var hur Gizmo (R.Just Jimmy Of Enya ) genomförde sitt MH idag…….!!
Jag beslutade att jag själv själv skulle gå med honom på MH testen…..jag tror inte på att “hela familjen” ska vara med på dom testerna……det måste vara lite stressande för hunden att ha en flockmedlem i snöret och en eller flera i publiken……..det där kan jag ju se redan på valpkurser och andra kurser jag haft som instruktör på SBK…..jag kan förstå att hela familjen vill vara med på iallafall valpkurserna och det är givetvis tillåtet, men som sagt……för valpen/hundens skull tycker jag det räcker med att övriga är med på teorilektionerna……tillbaka till Gizmos MH som genomfördes i strålande höstväder på Lomma BK…..en klubb som är otroligt bra på att anordna MH och MT…….en bra uppbyggd bana och skickliga funktionärer!! Vi hade fått startnummer 5 och skulle gå första hund efter lunch……..jag hämtade upp Gizmo (som bor hos fodervärdar i Kristianstad ) på Ikeas parkering i Malmö och han blev som vanligt jätte glad över att träffa mommo……vi kom i god tid till Lomma och gick en liten promenad…. sen var det vår tur………och Gizmo skötte sig exemplariskt och fick mkt goda vitsord från figuranterna och testledaren…..hans bästa var ju kamplusten……han släppte INTE kamptrasan frivilligt ……haha
han är social,nyfiken och har inga minnesbilder…….samt helt skottfast! Nu väntar röntgen och ögonlysning….men det tar vi nästa år……..
Sen följde Gizmo med mig hem för en behövlig klippning…..
Ha det bäst……